Vrienden van …

VRIEND worden van de SPEELGOEDBANK?

Klik-voor-Vrienden-van-3-2-1

Speelgoed is een belangrijk hulpmiddel in de ontwikkeling van kinderen. Ze zijn actief bezig, kunnen zich ermee ontspannen en leren zo spelenderwijs. Voor gezinnen die onder de armoedegrens leven, is het vaak te duur om hun kinderen goed speelgoed te geven De Speelgoedbank wil ze daarbij helpen want ieder kind wil spelen en heeft het recht om te spelen.

De VRIENDEN van Speelgoedbank Delft

Nu het startkapitaal grotendeels is gebruikt voor het opzetten en inrichten van de stichting met de 'winkel zonder kassa' zoeken wij 'vrienden van de Speelgoedbank' voor een jaarlijkse bijdrage vanaf €50 om de continuïteit te waarborgen.

Wat kunnen de VRIENDEN van de Speelgoedbank doen?

Vrienden kunnen een jaarlijkse bijdrage betalen en als ze dit vastleggen voor de komende 5 jaren is het per jaar 100% aftrekbaar voor de belasting zonder drempel. Uiteraard zijn wij ook blij met eenmalige bijdragen. Maar als u voor meerdere jaren wilt toezeggen geeft dat ons wat meer stabiliteit en heeft u direct een jaarlijks een belastingvoordeel zonder drempel !!

Wat krijgt u ervoor terug?

  • Een goed gevoel door een mooi en belangrijk project voor Delftse kinderen in nood te steunen;
  • Regelmatig ontvangt u bericht over belangrijke gebeurtenissen voor de Speelgoedbank;
  • Bij vastlegging voor 5 jaar een jaarlijks belastingvoordeel (Fiscale ANBI regeling)
  • U wordt jaarlijks uitgenodigd voor de Vriendenmiddag

Aanmelden

U kunt hier uw email adres achterlaten en ontvangt u uitnodiging om VRIEND te worden.

Wanneer u voor 1 jaar vriend wil worden kunt u direct €50 of meer overmaken op NL53 RABO 0365 780 766 tnv de Speelgoedbank Delft of deze QR code gebruiken

QR-speelgoedbank 2023