Uitgifte speelgoed

Speelgoedbank in Delftstede weer OPEN alle woensdagen van 14-16 uur en zaterdagen van 10-13 uur.

Wij geven speelgoed en leesboekjes uit met verwijskaarten via de Voedselbank, Humanitas, Home-start, Vluchtelingenhulp etc zodat kinderen tussen 0-12 jaar, die het speelgoed het hardste nodig hebben, bij de Speelgoedbank in Delftstede terecht kunnen samen met hun ouder(s).

Waar mogelijk helpen wij de kinderen uit Ukraine aan (extra) speelgoed en leesboekjes vanuit de Speelgoedbank Delft.

Naast de "winkel zonder kassa" in Delftstede heeft de Speelgoedbank ook 8 minibiebs in Delft met nieuwe en gebruikte boekjes voor kinderen van 0-12 jaar.

5db0234a-7e23-4bef-b403-1d2e3031e4db

 

Via de Voedselbank en andere verwijzers krijgen kinderen t/m 12 jaar rond hun verjaardag een speelgoedbon om speelgoed te komen uitzoeken bij de Speelgoedbank.

Afhankelijk van beschikbaarheid van speelgoed mogen ze samen met hun ouder(s) een groot stuk speelgoed en een klein stuk speelgoed uitzoeken en altijd een boekje uit onze bibliotheek.

Afhankelijk van beschikbaarheid willen wij de kinderen vaker per jaar uitnodigen om extra speelgoed uit te komen uitzoeken.

OPROEP > kent u gezinnen die extra speelgoed hard nodig hebben? Stuur dan een e-mailtje naar info@SpeelgoedbankDelft.nl en wij doen dan onze best hierin te voorzien.